VALENTÝN SE JIŽ BLÍŽÍ! VYHRAJTE VOŇAVÝ SET PARFÉMU DKNY MY NY - www.mezizenami.cz

VALENTÝN SE JIŽ BLÍŽÍ! VYHRAJTE VOŇAVÝ SET PARFÉMU DKNY MY NY - www.mezizenami.cz

Není ženy která by si nepřála cítit se každý den výjimečně sexy a svůdně. Valentýn je dnem kdy očekáváme romantické chvíle se svým protějškem. Právě proto bychom neměly podcenit výběr toho správného parfému. Váháte po jaké vůni letos sáhnete? Usnadníme Vám to!

Jistě i vy chcete svého miláčka potěšit. Dámský parfém DKNY My NY je dynamickou vůní plnou čisté energie která vám dodá pocit sebejistoty a smyslnosti. Pozvolna se otevírá sladkým tónem maliny kterou doplňuje ostrý akcent pikantního růžového pepře a galbanum. Výrazný sladký úvod přechází do opulentního květinového srdce kterému zcela vévodí jasmín a frézie.

Flakón ve tvaru srdce s lehce kubistickým vrcholem který představuje panorama mrakodrapů v New Yorku v sobě ukrývá spontánní a hravou vůni která dokonale podtrhne vaši ženskost. Vzrušující směsici ovocných a květinových tónů podtrhuje smetanový základ z pižma a vanilky.

Parfumérie Elnino.cz se rozhodla potěšit 3 z vás voňavým balíčkem tohoto skvostného dámského parfému který obsahuje i tělové mléko vůně DKNY My NY. I Vy tak můžete dokonale ovonět své tělo touto nevšední vůní.

Více informací o vůni DKNY My NY a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.parfemy-elnino.cz/dkny-my-ny.

 

Datum ukončení soutěže: 14.2.2016

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace