SOUTĚŽ o kosmetické balíčky a vstupenky na jarní veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA - jaro 2016 - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o kosmetické balíčky a vstupenky na jarní veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA - jaro 2016 - www.chrudimka.cz

V předjarním týdnu se představí již 21. veletrh kosmetiky kadeřnictví a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA který se uskuteční ve dnech 11. a 12. března 2016 v moderních halách areálu PVA EXPO Praha Letňany.

Své novinky ze světa profesionální kosmetiky kadeřnictví a péče o své fyzické i duševní zdraví představí více než300 vystavovatelů. V několika saloncích i na hlavním podiu bude probíhat program věnovaný zkrášlovacím metodám a anti-aging péči aromaterapii relaxaci regeneraci metodám alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech. Témata i praktické ukázky budou prezentovat nejen přední odborníci z kosmetického oboru ale též odborníci na masáže a fyzioterapii podiatrii akupresuru aromaterapii kosmetiku pozitivně ovlivňující duchovní sféru člověka a další obory.

Nelze opomenout ani nové trendy v líčení účesech a odívání look 2016. Nejznámější kosmetické značky a trendy budou prezentovány již tradičně v podání vizážistů Pavla Bauera i Štěpánky Podroužkové stejně tak na podiu předvedou své úspěšné kadeřnické show Honza Hlaváček Martin Loužecký Romana Topinková Honza Špilar a další úspěšní kadeřníci i výherci soutěží. Velkou oblibu si získaly módní přehlídky v podání řady českých miss a dalších známých tváří za účasti předních návrhářů butiků a oděvních značek.

K bohatému programu budou nedílně patřit každoroční prestižní klání. K „highlights' patří dlouho očekávaná týmová soutěž Pavla Bauera „CREATIVE IMAGE TEAM' tým tvoří vizážista kadeřník a modelka kteří budou tentokrát vybráni z fotografií na semifinálové téma „Bohemian Folk'. Vybraných osm týmů bude soutěžit přímo na veletržním podiu což bude jistě velmi zajímavé. Další prestižní soutěží bude „FOTOMAKE-UP' pořádaný skvělou vizážistkou a mezinárodní mistryní 2002 Štěpánkou Podroužkovou tentokrát na téma „Season make-up'. Nelze opomenout ani soutěž v nail artu která bude opět o kresbě nadání a kreativitě soutěž v prodlužování a zahušťování řas juniorské soutěže nebo soutěž věnovaná především dobré fyzické kondici a vypracovanému tělu mužů i žen pod názvem Beauty & Fitness Cup.

Další informace fotogalerii videa a zajímavé soutěže pro návštěvníky najdete na našem webu:www.WorldOfBeauty.cz nebo facebooku: www.facebook.com/KosmetickyVeletrh.

Chcete-li vyhrát kosmetické balíčky a vstupenky na jarní veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2016 odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 23.2.2016

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace