SOUTĚŽ O ATODERM SPRCHOVÝ OLEJ OD BIODERMY - www.webozdravi.cz

SOUTĚŽ O ATODERM SPRCHOVÝ OLEJ OD BIODERMY - www.webozdravi.cz

Zima je období sněhových radovánek. Pro lidi se suchou či atopickou pokožkou je to období kdy musí věnovat zvýšenou pozornost péči o svou pokožku.

V té dochází v důsledku porušené kožní bariéry k nadměrně dehydrataci změnám exfoliace a zánětlivým projevům. Výsledkem je vysušená kůže která postupně navozuje nepříjemný pocit a to intenzivní svědění. Proto je potřeba rychle jednat a zaručit pokožce výživu v podobě vody a lipidů. Začít bychom měli vhodnou hygienou. I lidé se suchou či atopickou pokožkou si můžou v zimě dopřát koupel.


Jak připravit koupel pro Atopiky
Pokud patříte mezi majitele či majitelky suché atopické či podrážděné pokožky připravte si koupel do 35 stupňů Celsia a nezůstávejte v této vodě déle než 5 minut. Na hygienu si vybírejte hypoalergenní přípravky bez obsahu mýdla parabenů a barviv. Novinka od společnosti BIODERMA ATODERM SPRCHOVÝ OLEJ vám zaručí jemné čištění a obnovení kožní bariéry. Intenzivně vyživuje a zvláčňuje pokožku zmírňuje pocity pnutí a chrání před vnějšími vlivy. Patent Skin Barrier Therapy® chrání suchou pokožku před bakterií Staphylococcus aureus způsobující zánět a podráždění.

Atoderm Sprchový olej vytváří ultra lehkou a jemně parfemovanou pěnu která je speciálně navržena tak aby respektovala i tu nejcitlivější pokožku včetně té vaší!

Chcete vyhrát výbavu do chladného počasí?
Staňte se followerem BIODERMA_CZECH nafoťte jak vás chrání Atoderm v zimě označte fotku #skinbodyguard a výhra může být vaše! Atoderm #SKINBODYGUARD ochrání vaše tělo před zimou. Více informací o soutěži o krásné ceny najdete na #skinbodyguard.
Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.bioderma.com.
Tři z vás můžete vyhrát Atoderm sprchový olej od BIODERMY.
Soutěž probíhá od 17. do 31. ledna 2016.

 

Datum ukončení soutěže: 31.1.2016

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace