SOUTĚŽ o karetní hru HRA O TRŮNY - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o karetní hru HRA O TRŮNY - www.chrudimka.cz

Velké rody Západozemí se střetávají jeden s druhým v hořkém soupeření napříč Sedmi královstvími až za Úzké moře. Spoj své síly s rodem Starků rodem Targaryenů rodem Baratheonů rodem Greyjoyů rodem Martellů a rodem Tyrellů v jejich snaze o ovládnutí Železného trůnu anebo oblékni černou a bojuj za Noční hlídku v jejím úsilí ubránit Zeď a chránit svět lidí.

Hra o trůny: karetní hra je hrou intrik politiky zrady a válek pro dva až čtyři hráče na motivy světoznámé ságy George R. R. Martina Píseň ledu a ohně. Základní sada druhé edice poskytuje svěží začátek a vytříbený herní zážitek pro nové i zkušené hráče a je založena na úspěšných základech původní edice Hry o trůny: karetní hry. Jelikož jde o živou karetní hru jsou postupně vydávány nové karty které umožňují hráčům přizpůsobovat obsah základní sady nebo vytvořit vlastní originální balíčky.

Kdo převládne mezi uchazeči o trůn a rozhodne o osudu Západozemí? Hra o trůny právě začala…

Chcete-li vyhrát karetní hru HRA O TRŮNY odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 13.2.2016

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace