SOUTĚŽ O DETOXIKAČNÍ BALÍČEK NA HUBNUTÍ - www.webozdravi.cz

SOUTĚŽ O DETOXIKAČNÍ BALÍČEK NA HUBNUTÍ - www.webozdravi.cz

Máte někdy pocit že rovnice tělesné váhy neplatí pro všechny stejně? Lišíme se svým vzhledem svými stravovacími návyky svými zálibami pro dobré jídlo a pití. Jaké jsou tedy rozdíly mezi člověkem který zdánlivě mnoho nejí a přitom tloustne a člověkem který může sníst všechno a je stále štíhlý a nepřibere ani kilo?
Pojďme se podívat na to které faktory stojí za tělesnou hmotností a které orgány a okruhy orgánů je třeba detoxikovat.


Okruh sleziny slinivky a žaludku
Za prvé je nutná očista sleziny slinivky a žaludku tedy orgánů které souvisejí se zajišťováním hmotných potřeb člověka tedy i se zpracováním potravy a uložením potravy do zásob popřípadě k mobilizaci zásob.

Okruh sleziny souvisí se sladkým a s neodolatelnou chutí na sladké. Souvisí též s přejídáním totiž právě s tím okamžikem kdy už je žaludek dosyta naplněn a nervový systém je spokojený přesto člověk jí dál neboť mu nervová soustava nedává důrazné podněty k tomu aby se nepřejedl. Slinivka břišní je také nezbytný metabolický orgán který vylučuje do tenkého střeva celou řadu rozkladných trávicích enzymů štěpících na příslušných místech jak tuky tak bílkoviny a cukry. Ve speciálních ostrůvcích Langerhansových ostrůvcích se tvoří inzulin aby mohl být vyloučen do krve a dal prostřednictvím buněčných čidel podnět buňkám pro zpracování právě přítomné glukózy v krvi. Na detoxikaci slinivky břišní sleziny a žaludku máme na výběr z preparátů VelienHelp VelienDren PankreaDren BetaDren Gastex.


Detoxikace Mozku
Za druhé je nutná detoxikace mozku zejména hypofýzy a hypotalamu které tak jako jazýček na starých vahách ukazují dosažení rovnováhy organismu nebo dávají podněty k akcím pokud rovnováha homeostáza v organismu není. Například pokud poklesne hladina glukózy v krvi hypofýza dá prostřednictvím dalších mozkových struktur člověku pokyn: „měl by ses najíst'. Pokud je oběd již očekáván pak možná začne kručet v žaludku a ve střevech to jak prostřednictvím podvědomých signálů dochází k peristaltickým posunům minulé stravy čímž se žaludek připravuje pro přijetí stravy nové. Pokud je v hypofýze nebo hypotalamu infekční ložisko nebo jiný toxin pak tato přirozená regulace nefunguje a v důsledku toho člověk jí když nemá tedy vždy když jde okolo nějakého jídla nutkavost a nutkavé pohyby patří též k okruhu sleziny.

Na detoxikaci mozku a mozkových struktur použijeme preparáty Joalis MindHelp MindDren Cranium Hypotal EmoDren NeuroDren Antimetal Ionyx Gli-Glu Antichemik Antidrog Antivir.

Harmonizace emočních programů
Za třetí a o tom jsme již hovořili výše je žádoucí zasáhnout do emocionality člověka jak sám sebe vidí respektive jak ho viděli jeho rodiče zda se matka dceři neposmívala že je tlustá tedy nemožná zda otec dokázal dítě pochválit za fyzický výkon přestože věděl že z potomka nikdy nebude wimbledonský vítěz. Tyto modely od rodičů totiž pak přetrvávají v mysli velmi dlouho a místo kritizujícího otce si pak člověk vybuduje vnitřního kritika v sobě který mu připomíná že není dost dokonalý a že by se měl stále v něčem zlepšovat. Pro harmonizaci emočních programů použijeme přípravky Joalis Nodegen Emoce Streson Relaxon StressHelp.


Rodové dispozice
Za čtvrté to jsou rodové dispozice. Některé sklony dané po rodičích jsou bohužel nemilosrdně naprogramovány. Pokud se nám něco nelíbilo na rodičích když nám bylo dvacet let pak v padesáti letech zjišťujeme že vypadáme velmi podobně jako naši rodiče vypadali když jim bylo padesát včetně stravovacích sklonů a ukládání tělesného tuku. Zde máme na pomoc několik preparátů a sice Joalis Metabex LipoSlim Metabol LipoDren WLHelp.


Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.eccklub.cz


Jeden z vás může vyhrát detoxikační balíček metabolismus.

Soutěž probíhá od 3. do 17. ledna 2016.

 

Datum ukončení soutěže: 17.1.2016

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace