SOUTĚŽ O BALÍČEK BIODERMA ATODERM NA EKZÉMY - www.mezizenami.cz

SOUTĚŽ O BALÍČEK BIODERMA ATODERM NA EKZÉMY - www.mezizenami.cz

Lidem trpícím atopickým ekzémem či lupénkou nastává krušné období. S nástupem chladného počasí se totiž projevy jejich nemoci zpravidla zhorší. Příčin bývá více. Velký vliv má pobyt v přetopených místnostech v nichž se daří roztočům a dalším alergenům ale také venkovní chlad který pokožku naopak vysušuje. Vliv má také teplé oblečení jež přichází do kontaktu s pokožkou.

Tepelná regulace je náročná z důvodu střídání tepla a zimy když přicházíme z venkovního prostředí do interiéru. Rovnováha v pokožce je porušená. Suchý mráz zvyšuje ztrátu vody a snižuje vylučování kožního mazu. Tím se pokožka stává propustnější a křehčí objevují se příznaky suché kůže jako je začervenání a podráždění. Proto je potřeba pokožku chránit a obnovit její ochrannou vrstvu.


Pečujte o svou pokožku v zimním období a využijte rad expertů ze společnosti BIODERMA. Připravili jsme pro vás sérii odborných a zajímavých článků kde budeme hovořit nejen o tom jak pečovat o pokožku v zimě jak pokožka reaguje na chlad a mráz ale třeba i o stravě v zimním období. Sledujte pravidelně www.bioderma.com a soutěžte s námi o hodnotné ceny na našem Facebooku.


Chcete vyhrát výbavu do chladného počasí? Staňte se followerem BIODERMA_CZECH nafoťte jak vás chrání Atoderm v zimě a označte fotku #skinbodyguard.


Na mezizenami.cz si můžete zasoutěžit o Atoderm Intensive Gel Moussant 500 ml a Atoderm Intensive Baume 500 ml.


Atoderm Intensive Gel moussant 500ml
Atoderm Intensive Gel moussant je sprchový gel určený pro každodenní zklidňující a čistící péči. Díky obsahu čisticích látek a vitamínu PP Atoderm PP Gel moussant pěnící gel potlačuje rozmnožování mikroorganismů dráždivých látek zhoršujících suchost pokožky. Zklidňuje také pocity nepohodlí a podráždění a pomáhá posilovat kožní bariéru.


Atoderm Intensive Baume 500ml
Atoderm Intensive Baume je vysoce zklidňující balzám který poskytuje pokožce vyživující péči obnovující její zdraví a komfort. Je obohacen o zklidňující a čisticí látky okamžitě zklidňuje podráždění a díky dermatologicky léčivé látce PEA rychle zastaví svědění kůže. Atoderm Intensive trvale obnovuje kožní bariéru díky exkluzivnímu komplexu Lipigenium® vyrobeného z biolipidů které jsou přirozeně přítomné v epidermis. Jeho patentovaná Skin Barrier Therapy® omezuje přilnavost a šíření zlatého stafylokoka na straně jedné a průnik alergenů na straně druhé tedy faktorů zodpovědných za zhoršování suchosti pokožky.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.bioderma.com.


Tři z vás mohou vyhrát balíček Bioderma Atoderm na ekzémy Atoderm Intensive Gel moussant 500ml a Atoderm Intensive Baume 500ml.

Soutěž probíhá od 3. do 17. ledna 2016.

 

Datum ukončení soutěže: 17.1.2016

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace