Přidejte nové členy - www.stridavka.cz

Přidejte nové členy - www.stridavka.cz

Budeme rádi když do naší nové skupiny pomůžete získat další členy. A zároveň se tím můžete zúčastnit soutěže o zajímavé ceny. Jak na to? Poměrně jednoduše. Stačí přidat co nejvíce svých facebookových přátel do této skupiny.

V soutěži vyhrají ti kdo v období ode dneška do 6. ledna včetně takto získají do skupiny nejvíce nových lidí. Pro 3 nejlepší soutěžící jsme připravili tyto ceny: TRIKA STŘÍDAVKY knihy Věry Noskové „PŘÍBĚHY MUŽŮ' a knihy stejné autorky „CHRAŇME MUŽE'. Nejúspěšnější soutěžící obdrží všechny tři uvedené ceny druhý nejúspěšnější si bude moci vybrat dvě z nich a třetí nejúspěšnější jednu z nich.

Kromě toho všichni soutěžící kteří do skupiny získají alespoň 50 nových lidí obdrží poukázku na slevu na pobyt v autocampingu Machůzky ve Velkých Karlovicích sleva 10 % na ubytování v chatkách a 50 % na ubytování pod stanem. Poukázku bude možné využít kdykoliv v průběhu sezóny roku 2016.

 

Datum ukončení soutěže: 6.1.2016

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace