SOUTĚŽ o kuchařku Karolína - Domácí kuchařka - Štěstí z kuchyně - www.Chrudimka.cz

SOUTĚŽ o kuchařku Karolína - Domácí kuchařka - Štěstí z kuchyně - www.Chrudimka.cz

Tato kniha navazuje na první velice úspěšnou kuchařku Karolíny Kamberské - Karolína domácí kuchařka - i na její stejnojmenný populární pořad na TV Prima. Šest přehledných kapitol nabízí prověřená a nápaditá jídla pro všední i sváteční den a různé životní situace. Jídlo je pro Karolínu jistotou která přináší do života radost - a to i tehdy když na vás jinak dopadá hromada starostí.

Proto tuto kuchařku nazvala příznačně Štěstí z kuchyně. Inspiraci pro své recepty Karolína hledá nejčastěji v tradiční české kuchyni ráda vychází z kuchařek z období první republiky rozhlíží se ale i po kuchyních našich sousedů a pro nápady se občas vypraví i dál hlavně na jih který na nás středoevropany působí tak blahodárně...

Tradiční recepty ráda přetváří do lehčí a moderní podoby ale vždy s respektem k jejich kouzlu. Karolíniny recepty jsou přehledné jednoduché a praktické a jsou tak lákavou inspirací pro zkušené i začínající domácí kuchařky i kuchaře.

Chcete-li vyhrát kuchařku Karolína - Domácí kuchařka - Štěstí z kuchyně odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 1.2.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace