SOUTĚŽ o tělový krém Granatapfel s granátovým jablkem - www.Chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tělový krém Granatapfel s granátovým jablkem - www.Chrudimka.cz

Granatapfel tělový krém s granátovým jablkem
Tělový krém s granátovým jablkem regeneruje a posiluje pokožku a dodává jí svěží vůni. Kombinace účinných látek s olejem z jader granátového jablka jojobového makadamového a olivového oleje spolu s bambuckým máslem zajišťuje optimální péči. Vysoká koncentrace výživných látek bohatých na minerály a vitamíny ochraňuje před volnými radikály a zpomaluje proces stárnutí. Výsledkem je hydratovaná jemná a vláčná pokožka.

Granátové jablko obsahuje vysoké množství výživných látek které mají pozitivní vliv pokožku. Výživná hodnota je dána vysokým obsahem minerálních látek a vitamínů. Vysoká koncetrace polyfenolů chrání před volnými radikály zpomaluje proces stárnutí a posiluje imunitní proces pokožky.

Chcete-li vyhrát tělový krém Granatapfel s granátovým jablkem odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 26.1.2016

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace