SOUTĚŽ O KNIHU MARKA DZIRASY CESTY POZNÁNÍ - www.webozdravi.cz

SOUTĚŽ O KNIHU MARKA DZIRASY CESTY POZNÁNÍ - www.webozdravi.cz

Ať už tohoto pozoruhodného muže znáte z přednášek spiritual kempů knih nebo třeba jen z Facebooku a nebo jste o něm nikdy neslyšeli jeho knihy vás zaručeně nenechají na pokoji a minimálně vás „nakopnou' k přemýšlení jestli žijete život jaký jste si snili a zda jste skutečně šťastní.

Mark Dzirasa je motivační spíkr a skvělý kouč ale zejména táta dvou dětí s velkým srdcem muž který se dvacet let úspěšně pohybuje na poli byznysu spíkr který je členem Evropské rady transformačních leaderů a spolupracuje s největšími osobnostmi světové scény osobního rozvoje.

Mark má silné propojení na asijskou filozofii stejně jako na tradiční africká učení nebo na medicínu z amazonského pralesa ale zároveň rozsáhlé praktické zkušenosti s profesním rozvojem v korporátní sféře a nastavováním firemní kultury či s poradenstvím široké veřejnosti. Vystupoval a spolupracoval s lidmi známými ze světového trháku Tajemství The Secret jako zakladatel koučingu John Whitmore nebo poradce celebrit Marie Diamond… A takto by výčet mohl pokračovat.

Co je však nejdůležitější že vše o čem hovoří na svých seminářích a motivačních videích má prožité v praxi a nepředává jako někteří samozvaní koučové zkušenosti z několika přečtených knih.


Co napsal?
Mark napsal dvě úspěšné knihy 21 dnů a Cesty poznání ve kterých se dozvíte vše o jeho dětství o jeho dospívání v tehdy komunistickém Československu kdy už v té době získával spirituální znalosti od své maminky jak začínal ve dvaceti letech podnikat a pracoval osmnáct hodin denně o tatínkovi z Ghany rodinné vazbě cestování po světě za šamany vnitřním přerodu až po všechny úžasné ideje které vás minimálně přivedou k zamyšlení se jestli skutečně děláte práci kterou jste vždy chtěli dělat jestli jste šťastní ve vztahu ve kterém jste jaký je váš vztah s rodiči nebo dětmi a jestli není čas na změny….

Obě knihy jsou nabité informacemi o nejrůznějších kulturách o cestách vzhůru za svými sny o plnohodnotném životě o životních změnách a zejména o tom že každý jeden člověk na celé zemi si zaslouží být šťastný a bohatý po stránce duchovní i finanční.



Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.dzirasa.com.
Tři z vás mohou vyhrát knihu Cesty poznání od Marka Dzirasy.
Soutěž probíhá od 20. prosince 2015 do 3. ledna 2016.

 

Datum ukončení soutěže: 3.1.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace