Soutěž o motivační diář RESTART 2016 - www.mezizenami.cz

Soutěž o motivační diář RESTART 2016 - www.mezizenami.cz

Chcete něco ve svém životě změnit? Konečně uskutečnit své plány a dosáhnout svých cílů ať už jsou jakékoliv? Vezměte svůj život konečně do svých rukou a vyvarujte se dalšího neúspěšného pokusu.


Populární motivační diář RESTART 2016 od profesionální koučky a mentorky Lenky Černé je praktickým průvodcem který vás bude po celý rok motivovat a inspirovat k osobnímu růstu.

Nabízí efektivní postup jak na sobě systematicky pracovat a posílit svou psychickou i fyzickou kondici. Obsahuje také konkrétní tipy které přispívají ke spokojenosti v profesním i osobním životě. Jednotlivá doporučení z oblasti zdraví práce vztahů či financí jsou doplněna zdravými recepty a detoxikačním programem zaměřeným na posílení těch orgánů které jsou v dané části roku nejvíce zatíženy.

Všechny tyto rady inspirace a tipy do sebe zapadají jako puzzle a pomáhají čtenářkám a čtenářům uspořádat si vlastní priority a systematicky měnit jejich životní postoj.

Motivační diář vychází ve spolupráci s internetovou televizí Stream.cz.



Odpověď na soutěžní otázku hledejte na www.lenkacerna.cz.

Tři z vás mohou vyhrát motivační diář RESTART 2016.

Soutěž probíhá od 13. do 27. prosince 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 27.12.2015

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace