SOUTĚŽ o strategickou hru PANOVNÍK - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o strategickou hru PANOVNÍK - www.chrudimka.cz

V strategické hře Panovník bojujete o moc v legendární říši Laar. Abyste posílili svou mocenskou pyramidu přizvete nejrůznější podivíny i samotného korunního prince. Budete vyhlašovat rozličné zákony a utužovat vojenskou i magickou moc své provincie.

Až v budoucích staletích budou letopisci říše Laar pátrat v kronikách aby rekonstruovali obraz Velké hry sotva se jim podaří rozeznat jednotlivé její tahy a činy jiných účastníků než samotných králů. Proto také samozřejmě přisoudí rozhodující roli jen jim - vládcům z boží vůle neporazitelným vojevůdcům a geniálním panovníkům. Jim připíší zásluhy za činy všech poddaných jejichž jména zmizí v zapomnění...

Panovník je založen na budování mocenské pyramidy. Pěšáky v této pyramidě jsou nejrůznější postavy které pracují pro krále doplňované zákony jež král čas od času vyhlásí. Úkolem pyramidy je zmohutňovat vojenskou a magickou moc království rozšiřovat znalosti tajných věd a získávat drahokamy nutné pro další rozvoj.

Panovník vyniká nejen herní mechanismem ale i grafickou stránkou. Každá postava má svou specifickou podobu takže hraní je rozhodně i pastvou pro oči.

Chcete-li vyhrát strategickou hru PANOVNÍK odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 12.1.2016

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace