SOUTĚŽ o audioknihu BIOMANŽEL - www.Chrudimka.cz

SOUTĚŽ o audioknihu BIOMANŽEL - www.Chrudimka.cz

Biomanžel - audiokniha obsahuje volné pokračování románu Biomanželka. Autorem je Michal Viewegh. Čte Radek Valenta. Režie Jakub Tabery. Mistr zvuku Jan Kacian.

Biomanžel je volným pokračováním Vieweghova bestselleru Biomanželka 2010 kterého se prodalo více než sto tisíc výtisků a dočkal se úspěšného divadelního zpracování.

Známému spisovateli Mojmírovi praskne v cíli pražského maratonu aorta a někdejší sebevědomý světák se tak na několik příštích let změní v komicky neurotického pacienta. Takovou proměnu unese jen málokterá žena zvláště když se její choť ve slabé chvíli přizná k nevěře. Ani manželka Hedvika není výjimkou. V životě ji navíc čeká ještě jeden doslova koperníkovský obrat a překvapivým veletočem prochází i sám Mojmír. Vypravěčkou tohoto autobiograficky laděného příběhu je podobně jako v Biomanželce dula jejíž sžíravost je sice nemilosrdná ale zdá se že také ozdravná…

Chcete-li vyhrát audioknihu BIOMANŽEL odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 10.1.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace