SOUTĚŽ O BALÍČEK PRODUKTŮ LACTOVIT LACTOUREA PRO ZDRAVÍ VAŠÍ POKOŽKY - www.mezizenami.cz

SOUTĚŽ O BALÍČEK PRODUKTŮ LACTOVIT LACTOUREA PRO ZDRAVÍ VAŠÍ POKOŽKY - www.mezizenami.cz

Střídáním teplot zima mráz vítr to vše vysouší naši pokožku. Na povrchu pleti se objevují šupinky kůže ztrácí jemnost a pružnost. Její povrch je suchý a na omak hrubý. Taková kůže má větší sklon k podráždění objevují se prasklinky které mohou vézt až k různým zánětům. Proto je důležité poskytnout během chladných měsíců naší pokožce plnou výživu a regeneraci. Co tak Lactourea?

V zimním období naše pokožka trpí. Vítr sníh mráz a velmi nízké teploty to vše přispívá ke zhoršení její pružnosti i kvality a důsledky nás mohou pořádně potrápit. Pokud budeme kvalitní péči zanedbávat můžeme se později potýkat s rozpraskanou kůží zarudnutím svěděním či záněty a jen velmi špatně se budeme těchto problémů zbavovat. Proto je důležité abychom se o své tělo pečlivě starali po celý rok a to i v zimě kdy se může zdát že pokud netrávíme celé dny sluněním na koupališti tak výživě kůže nemusíme přikládat velký význam.

Pro celkovou regeneraci pokožky k udržování její vláčnosti pružnosti a jemnosti nám může pomoci právě urea. Urea je látka která je obsažena ve svrchních vrstvách naší pokožky a je přirozenou hydratační látkou. U suché pokožky ale její koncentrace klesá až na polovinu. U pokožky s atopickým ekzémem a také s rostoucím věkem je její úbytek ještě vyšší. Proto je vhodné tuto látku doplňovat.

Pravidelná regenerace pleti by měla být součástí každého dne. Je důležité nežádoucím projevům předcházet. Právě pro včasné řešení je dobré začít s kvalitním sprchovým gelem který nám ušetří čas s následnou péčí ve formě mléka krému či oleje. Proto sprchový gel Lactovit Lactourea je prvním krokem ke krásné a zdravé pokožce. Obsahuje zmiňovanou Lactoureu a je vhodný pro suchou i citlivou pokožku. Doplňuje potřebné živiny a v neposlední řadě obsahuje také kyselinu mléčnou která pomáhá udržovat antibakteriální ochranu a působí protizánětlivě.

Sprchový gel Lactovit Lactourea má velmi příjemnou jemnou vůni. Jeho pH je neutrální a neobsahuje parabeny. Tento sprchový gel je vhodné kombinovat s tělovým mlékem ze stejné řady.

Tělové mléko Lactovit Lactourea je vhodné pro suchou až velmi suchou pokožku. Obsahuje Lactoureu pro výživu a regeneraci pokožky. Mléko je velmi lehké a rychle se vstřebává.

Dopřejte si to co vaše pokožka skutečně potřebujete. Na vlastní kůži poznáte jak krásná může být!


Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.lactovit.cz.

Tři z vás mohou vyhrát balíček produktů Lactovit Lactourea.

Soutěž probíhá od 6. do 20. prosince 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 20.12.2015

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace