Megaakce PYROMÁNIE od AT Computers stále pokračuje! - www.atcomp.cz

Megaakce PYROMÁNIE od AT Computers stále pokračuje! - www.atcomp.cz

Společnost AT Computers pro své partnery a zákazníky letos přichystala předvánoční megaakci s názvem Pyrománie. Za zakoupení produktů či zapojení se do facebookové soutěže se dočkají odměny v podobě profesionálních ohňostrojů v hodnotě několika tisíc korun.

Pro zákazníky ATC je k dispozici až 2000 profesionálních setů a vyhrát může opravdu každý.

Můžete si vybrat hned ze dvou cest k dosažení výhry: Pokud plánujete nákupy u AT Computers zaregistrujte se na www.atcomp.cz/megaakce a do 16. prosince 2015 nakupte zboží alespoň za 199 999 Kč bez DPH. Počet setů které lze získat je odstupňován podle objemu objednávek. Při nákupu za 555 555 Kč bez DPH a více obdržíte 2 ohňostrojové sety při nákupu v hodnotě nad 1 111 111 Kč bez DPH dokonce 3 sety.

Kromě toho můžete o profi ohňostroje soutěžit i na facebooku https://www.facebook.com/atcomp/. Stačí dát like našim fb stránkám a správně odpovědět na soutěžní otázku která zní: Můžete jmenovat alespoň 2 ocenění která ATC obdrželo v letošním roce?
Vyhrává každá 10. 20. 30. 50. a 100. správná odpověď PIŠTE POUZE DO ZPRÁV NA FB! soutěžit může každý jen jednou a celkově se hraje o 5 ohňostrojových setů. Vítěze fb soutěže budeme kontaktovat v polovině prosince.

Tak neváhejte a pojďte si zasoutěžit o parádního Silvestra s AT Computers!

 

Datum ukončení soutěže: 16.12.2015

Kategorie: Elektronika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace