SOUTĚŽ O KNIHU JDE TO I BEZ PŠENICE OD PETRA HAVLÍČKA A PETRY LAMSCHOVÉ - www.webozdravi.cz

SOUTĚŽ O KNIHU JDE TO I BEZ PŠENICE OD PETRA HAVLÍČKA A PETRY LAMSCHOVÉ - www.webozdravi.cz

„Společně s Petrem Havlíčkem jsme vymysleli novou řadu knih Jde to i bez… které by měly vyjít v Edici časopisu Dieta a kterými bychom chtěli reagovat na moderní trendy v oblasti zdravého životního stylu a hlavně na poptávku trhu.

Jde to i bez pšenice
První v řadě je tedy kniha Jde to i bez pšenice. Toto téma je v současné době fenomén a my se v knize jak je u nás dobrým zvykem zabýváme jak otázkami ohledně zařazení či vynechání pšenice či dokonce lepku v naší stravě a tím co se stane když lepek přestaneme jíst zda to může udělat každý proč je dobré si nechat udělat intoleranční testy co se z nich dozvíme apod.

A protože pro mnohé pak není úplně jednoduché vymyslet jak poskládat jídelníček přidali jsme samozřejmě 50 receptů bez pšenice. Sladké i slané' říká Petra Lamschová spoluautorka knihy a šéfredaktorka časopisu Dieta. V pořadí se jedná již o sedmou společnou knihu zaměřenou na zdravou výživu a zdravý životní styl.



Tři z vás mohou vyhrát knihu Jde to i bez pšenice od Petra Havlíčka a Petry Lamschové.

Soutěž probíhá od 22. listopadu do 6. prosince 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 6.12.2015

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace