SOUTĚŽ o deskové hry ze série LABYRINTH - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o deskové hry ze série LABYRINTH - www.chrudimka.cz

Labyrinth jednu z nejúspěšnějších deskových her ve které jsou hlavní hrdinové pohádkové bytosti jako drak princezna a strašidla najdete nově od září v dvou nových variantách.Labyrinth Česká republika provede hráče symboly a památky naší vlasti a pro všechny malé fanoušky Ledového království je určená verze Disney Frozen Junior Labyrinth. Příznivci Hvězdných válek si mohou čekání na nový díl zpříjemnit u hry Labyrinth Star Wars. Labyrinth je dále k dispozici v klasické variantě Junior Treasury Hunt a také v cestovní Mini verzi.

Úkolem každého hráče je jako první najít v labyrintu cestu k jednotlivým pokladům které má na svých tajných kartách a vrátit se svojí figurkou zpět na startovací pole. V neustále se měnícím bludišti hráči pečlivě posouvají jednotlivé chodby a střídají se v hledání kouzelných předmětů a postaviček. Kartičky s chodbami jsou náhodně položené na hromadě a první hráč začíná posouvat chodby se svou kartičkou navíc. Záleží tak na každém jak bude s kartičkami strategicky pohybovat aby se co nejrychleji dostal ke svému předmětu a zároveň blokoval cestu ostatním hráčům.

Chcete-li vyhrát jednu z deskových her ze série LABYRINTH odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 16.12.2015

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace