SOUTĚŽ O VSTUPENKY DO BODYBODY STUDIA V PRAZE - www.webozdravi.cz

SOUTĚŽ O VSTUPENKY DO BODYBODY STUDIA V PRAZE - www.webozdravi.cz

Chcete vypadat dobře cítit se skvěle a být fit ale potýkáte se s nedostatkem volného času? Řešením je pro vás BodyBody trénink který je časově nenáročný a velmi efektivní.

Co je BodyBody trénink
BodyBody trénink je přelomová metoda využívající elektrickou stimulaci svalů která umožňuje náležitě procvičit 90% svalů v těle za pouhých 20 minut.

U tradičního cvičení váš mozek prostřednictvím elektrických impulsů dává signál svalům aby se stáhly a způsobily pohyb. Stejným způsobem kontrakci svalů aktivuje EMS pouze mnohem efektivněji prostřednictvím vnějších impulsů. Sval rozdíl nepozná ale posiluje účinněji.

Impulsy pronikají i do hlouběji umístěných svalů které poskytují oporu páteři a díky synchronnímu rozložení zátěže dokáží souběžně aktivovat dva protilehlé svaly v jediném cviku tak posilujete například triceps i biceps.

BodyBody navíc využívá jen přirozený pohyb takže je šetrný vůči kloubům šlachám a vazům. Praktické zkušenosti dokazují že se jedná nejen o velmi účinnou metodu posílení svalů ale také bezpečnou a bez nežádoucích účinků.


BodyBody vám dokáže pomoci:
posílit svaly a vytvarovat postavu
snížit tělesný tuk
zmírnit projevy celulitidy
zmírnit bolesti zad
zlepšit náladu...


Pro ideální trénink stačí jedna až dvě dvacetiminutové návštěvy týdně. První výsledky jsou viditelné již za dva až tři měsíce. Abyste dosáhli podobných výsledků tradičním cvičením museli byste v posilovně strávit okolo pěti hodin týdně.


BodyBody studio
BodyBody Studio je optimální především pro klienty kteří jsou časově zaneprázdnění preferují individuální přístup soukromí a nadstandardní servis. Moderně a komfortně zařízené studio poskytuje svým klientům nejen služby osobního trenéra ale také veškeré vybavení počínaje od oblečení a bot až po iontový nápoj šampon sprchový gel a ručník.



Více informací a odpověď na soutěžní otázku naleznete na www.bodybody.cz.

Tři z vás mohou vyhrát poukaz pro dvě osoby do BodyBody studia v Praze.

Soutěž probíhá od 15. do 29. listopadu 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 29.11.2015

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace