SOUTĚŽ o vstupenky na světový muzikál MAMMA MIA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na světový muzikál MAMMA MIA - www.chrudimka.cz

Jeden z nejúspěšnějších světových muzikálů založený na písních skupiny ABBA slaví úspěchy s legendárními písněmi v české verzi.
Těšit se můžete na největší hity jako Super Trouper Chiquitita Money Money Money The Winner Takes It All I Have A Dream Our Last Summer Dancing Queen nebo Mamma Mia.

Zcela nové uvedení tohoto muzikálového hitu MAMMA MIA! mělo premiéru v prosinci 2014 a hraje se před vyprodaným hledištěm i v letošním roce. Doposud bylo na muzikál prodáno již více než 100.000 vstupenek. Samozřejmostí je živý orchestr velkolepá výprava a obsazení nejznámějších českých umělců. To vše pod taktovkou ostříleného českého režiséra Antonína Procházky.

V hlavních rolích muzikálu MAMMA MIA! se můžete těšit na ty nejlepší české herce a zpěváky kteří vzešli z náročných konkurzů kterých se zúčastnilo přes 486 zájemců. V hlavní roli Donny kterou ve filmovém zpracování ztvárnila Maryl Streep alternují Alena ANTALOVÁ Leona MACHÁLKOVÁ a Daniela ŠINKOROVÁ. V muzikálu se dále představují např. Pavel VÍTEK Roman VOJTEK Petr KOLÁŘ Jiří LANGMAJER Petra VRASPÍROVÁ Ivana KOROLOVÁ Dana HOLIŠOVÁ Michaela NOSKOVÁ Jitka ASTEROVÁ Jaroslava KRETCHMEROVÁ Hana KŘÍŽKOVÁ a mnoho dalších.

Chcete-li vyhrát 2x 2 vstupenky na světový muzikál MAMMA MIA odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 2.12.2015

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace