Speciální vánoční soutěž o teploměr s bezdrátovým čidlem TFA 30.3035 a SLEVOVÉ POUKAZY! - www.bibetus.cz

Speciální vánoční soutěž o teploměr s bezdrátovým čidlem TFA 30.3035 a SLEVOVÉ POUKAZY! - www.bibetus.cz

Vánoce se kvapem blíží a tak jsme se rozhodli že je čas na novou soutěž tentokrát s nádechem vánoční pohody. Líbilo by se vám získat zdarma krásný dárek pod stromeček? Tak si s námi pojďte užít trochu toho předvánočního adrenalinu a vyhrajte krásný barevný teploměr TFA 30.3035!

Ti z vás kteří nebudou mít tolik štěstí ale správně zodpoví soutěžní otázky a zároveň dají To se mi líbí našim stránkám na Facebooku nebo zde pod soutěžním formulářem od nás automaticky získají dárkový poukaz v hodnotě 100 Kč platí na nákup nad 299 Kč!

Tak jako se venku zelené podzimní listí barví přes zlatou až do vínova také tento teploměr mění svou barvu a to na základě naměřené teploty. Záleží totiž pouze na naměřených stupních jestli bude ve vaší domácnosti poutat pozornost barva červená fialová či modrá. Vybrat si můžete mezi indikací venkovní či vnitřní teploty.
Už tedy není nutné žádné zdlouhavé zkoumání displeje kolik ukazuje stupňů - s tímto teploměrem stačí jeden letmý pohled a podle barvy jste okamžitě v obraze! A pokud tuto funkci neoceníte je možné spustit náhodnou hru barev nebo podsvícení úplně vypnout.

Kromě aktuální teploty pak teploměr zobrazuje také max/min hodnoty rádiem řízené hodiny s budíkem a kalendář.

Soutěž probíhá až do konce listopadu tak neváhejte a nadělte si k Vánocům zdarma krásný dárek nebo slevu na vámi vybraný produkt!

 

Datum ukončení soutěže: 30.11.2015

Kategorie: Elektronika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace