SOUTĚŽ O VITAMINOVÉ DUO OD THALAC - www.mezizenami.cz

SOUTĚŽ O VITAMINOVÉ DUO OD THALAC - www.mezizenami.cz

Na podzim a v zimě ubývá slunečního svitu a my propadáme melancholickým náladám. Mnohem více času než v létě trávíme raději v pohodlí svého domova a tak díky nedostatku pobytu na čerstvém vzduchu mívá naše pleť unavený vzhled a její tón je našedlý a nevýrazný.

Pro navrácení zářivého vzhledu a zároveň hloubkovou hydrataci můžeme sáhnout po peelingu nebo pleťové masce. Nebo můžeme použít obojí. Když si nepotrpíme na množství různých přípravků bohatě nám postačí jen jeden Vitaminové duo.

Inovativní složení Vitaminového dua s dvojím účinkem kombinuje exfoliační částečky s bohatou hydratační maskou. Peeling pleť zbaví svrchních odumřelých buněk a díky tomu účinné složky z masky proniknou do hloubky což zaručí intenzivnější účinek. Vrásky budou díky hloubkové hydrataci vyhlazeny a pleť získá zpět svůj přirozeně svěží a zářivý vzhled.

Pro peeling
Jednou až dvakrát týdně naneste tenkou vrstvu na celý obličej a krk. Malými krouživými pohyby jemně masírujte a poté opláchněte vlažnou vodou.

Pro hloubkovou hydrataci
Naneste znovu tentokrát v silnější vrstvě vyhněte se očnímu okolí. Nechte působit 5 až 10 minut. Opláchněte a aplikujte svůj obvyklý krém.


Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.thalac.cz.

Tři z vás mohou vyhrát Vitaminové duo od Thalacu.

Soutěž probíhá od 8. do 22. listopadu 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 22.11.2015

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace