SOUTĚŽ o audioknihu BIOMANŽELKA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o audioknihu BIOMANŽELKA - www.chrudimka.cz

Biomanželka - audiokniha obsahuje humoristický a částečně autobiografický román nejpopulárnějšího českého spisovatele. Autor Michal Viewegh. Čte Radek Valenta. Mistr zvuku Jan Kacian. Režie Jakub Tabery.

„Od začátku jsem přesvědčena že Mojmírovo manželství s Hedvikou je moderní soft verzí pradávného příběhu o Modrovousovi který vraždí své ženy. Jistě jej znáte: nezkušená kráska se provdá za chlípné bohaté monstrum které jí naoko poskytuje svobodu ale ve skutečnosti zabíjí její přirozenou krásu talent a nespoutanost' říká Dula vypravěčka nové knihy Michala Viewegha Biomanželka.

Dula je zprvu jen průvodkyní manželčiným těhotenstvím a porodem. Svou rodičku však neopouští ani poté takže následujících sedm let s Hedvikou a jejím manželem bydlí — to je výchozí situace humoristického románu nejpopulárnějšího českého spisovatele.

„Zdánlivě humoristického' upřesňuje autor. „A nemohu bohužel popřít že je to román částečně autobiografický.'

Chcete-li vyhrát audioknihu BIOMANŽELKA odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 29.11.2015

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace