SOUTĚŽ O MICELÁRNÍ VODU SÉBIUM H2O OD BIODERMY - www.webozdravi.cz

SOUTĚŽ O MICELÁRNÍ VODU SÉBIUM H2O OD BIODERMY - www.webozdravi.cz

Každá z nás se snažíme mít krásnou a zdravou pleť. Někdo se potýká se suchou pletí plnou vrásek. Jiného trápí mastná pleť plná nečistot.

Skupina s mastnou pletí se v pubertě většinou těší že až zestárne pupínků a mastného filmu se zbaví. Jenže častokrát to tak není. Skupinu lidí trápí pokožka s nadměrnou tvorbou kožního mazu která je stále lesklá a s rozšířenými póry i v pokročilejším věku. Může se na ni objevit i akné ale není to podmínkou. Na typ a kvalitu pokožky má velký vliv genetická dispozice nesprávná hygiena stres špatný životní styl či zvolená kosmetika.

Správnou péčí lze zmírnit negativní vliv všech těchto faktorů. Myslet bychom měli hlavně na pravidelnou a dokonalou hygienu. Pokud nás trápí akné neměli bychom pupínky vytlačovat. To se samozřejmě lehce řekne.

Určitě už jste vyzkoušeli spousty věcí. Nyní vám BIODERMA nabízí pomoc v boji s akné lesknoucí se pletí i občasnými nedokonalostmi. Řada SEBIUM s unikátním patentem Fluidactiv® dokáže regulovat tvorbu mazu tak aby naše pokožka nebyla zatěžovaná a produkovala mazu jen tolik kolik je potřeba. Působí proti ucpávání kožních pórů a následně možnosti vzniku akné. Nabízí jak produkty na hygienu tak na pravidelnou i doplňkovou péči.


Sébium H2O micelární voda
Čisticí a odličovací micelární voda na mastnou a problematickou pokožku zajišťuje dokonalé a hloubkové čištění pleti. Důkladně odstraňuje i voděodolný make-up. Zanechává pokožku čistou hedvábně jemnou a svěží. Ráno a večer očistěte obličej a dekolt vatovým tamponem s micelární vodou Sébium H2O.

Pokud byste chtěli Sébium H2O vyzkoušet zkuste štěstí a vyplňte krátký kvíz na www.sebium.cz. Bioderma pošle prvním 4 000 zájemcům micelární vodu Sébium H2O 100 ml zdarma.



Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.sebium.cz.

Tři z vás můžete vyhrát micelární vodu Sébium H2O 500 ml.

Soutěž probíhá od 25. října do 8. listopadu 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 8.11.2015

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace