SOUTĚŽ O VSTUPENKY NA MUZIKÁL ATLANTIDA - www.mezizenami.cz

SOUTĚŽ O VSTUPENKY NA MUZIKÁL ATLANTIDA - www.mezizenami.cz

Tajemství bájného kontinentu Atlantidy nepřestává lidstvo vzrušovat už od starověku. Atlantida je nejspíš jenom legenda sen jehož obrysy rozmazal čas ale má-li naše civilizace přežít potřebuje sny potřebuje ideály potřebuje pocit že ještě má smysl o se něco snažit.

Tvůrci mimořádně úspěšného muzikálu Osmý světadíl přicházejí s dalším výjimečným hitmuzikálem Atlantida s nejznámějšími písněmi Mira Žbirky.

Písničky jednoho z největších hitmakerů československé pop music doprovázejí tajemný napínavý příběh skupiny mladých lidí na cestě za dobrodružstvím která vždy bývá také cestou k poznání sebe sama. Ve skrytu duše se každý z účastníků výpravy vydává hledat něco jiného postupně se pak místo bájné civilizace odkrývají jejich pečlivě střežená tajemství...

Muzikál Atlantida nabízí vedle hitů Mira Žbirky a strhujícího děje velkou energií nabitou podívanou kterou jsou inscenace režiséra a choreografa Jána Ďurovčíka pověstné. Už nástin příběhu prozrazuje že Atlantida vyžaduje velmi neotřelé scénografické řešení. Herecký tým je opět sestavený z největších muzikálových talentů za nimiž diváci na muzikály Divadla Kalich tak rádi chodí.



Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.divadlokalich.cz.

Tři z vás můžete vyhrát dvě vstupenky na představení 29.11.2015 od 19:00.

Soutěž probíhá od 25. října do 8. listopadu 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 8.11.2015

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace