SOUTĚŽ o knihu PARACORD - Uzlové variace - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihu PARACORD - Uzlové variace - www.chrudimka.cz

Třicet pět originálních technik vytváření vazeb z paracordu v jediné knize!

Šňůry paracord původně sloužily k výrobě padákových lan za druhé světové války. Nyní se začínají těšit velké oblibě i mezi obyčejnými civilisty a to především zásluhou J. D. Lenzena tvůrce více než 200 instruktážních videí Tying It All Together na YouTube. „JD' vám v knize Paracord Uzlové variace odhalí výsledky svých mnohaletých pokusů a zkoumání v oblasti uzlování. Ze známých uzlů vytváří jedinečné nové vazby z obyčejných pletenců překrásné ozdobné kousky.

Pomocí přehledných návodů krok za krokem a barevných fotografií se naučíte vázat ozdobné pletence náramky přežití přívěsky na klíče náhrdelníky splétané kuličky a mnoho dalšího. Všechny návody můžete využít k vlastnímu rozvíjení a pokusům. Fantazii se meze nekladou a paracord je velmi tvárný a přizpůsobivý materiál.

Chcete-li vyhrát knihu PARACORD - Uzlové variace odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 21.11.2015

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace