S Českými drahami po krásách České republiky  3x voucher v hodnotě 1 000 Kč!! - www.dokonalazena.cz

S Českými drahami po krásách České republiky 3x voucher v hodnotě 1 000 Kč!! - www.dokonalazena.cz

Malebná lázeňská města Františkovy Lázně
a Mariánské Lázně město vonící tradičními perníčky Pardubice ale i další zajímavé oblasti
je možné objevit díky pohodlné a rychlé cestě s Českými drahami. Neobvyklé industriální památky železného srdce České republiky Ostravy lze navštívit díky rychlému spojení vlaky SC Pendolino. Komfort sedadel stejně jako palubní portál a bezdrátové připojení k internetu jsou samozřejmostí. Ve všech vlacích SC Pendolino je jako vůz č. 3 řazen bistrovůz ve kterém si lze vybrat ze široké nabídky pokrmů připravovaných z kvalitních surovin za velmi příznivé ceny. Snídaňová a denní menu i sezonní nabídky připravuje pro vozy ČD Restaurant uznávaný šéfkuchař Jaroslav Sapík. Zákazníci si mohou objednat teplé a studené nápoje včetně točeného piva které ve vlacích nabízí České dráhy jako jediný dopravce. Během jízdy si lze číst denní tisk který je poskytován všem cestujícím ve vlacích SC Pendolino zdarma. Cestujícím kteří mají během cesty rádi klid je určen tichý oddíl ve voze č. 1.

railjet_CD_1trida_CDID3742Na komfortní cestování se však mohou těšit i cestující ve vlacích RegioPanter RegioShark a RegioSpider. Velkým pomocníkem při plánování cesty vlakem je speciální mobilní aplikace Českých drah která je určená pro smartphony či tablety. Jízdenky lze mimo jiné koupit nejen díky mobilní aplikaci ale také z pohodlí domova či kanceláře díky eShopu ČD na stránkách www.cd.cz/eshop.

Pendolino_Elfikova_cesta2_CDID3471České dráhy myslí také na rodiny s dětmi pro které platí zvýhodněné jízdné. Děti do 15 let cestují vlakem za polovinu děti do 6 let dokonce zdarma. Pro nadšené výletníky je určena speciální vlaková souprava Cyklohráček která každý́ víkend od konce března do konce října vyjíždí na trať Praha Slaný. Jednotlivé vozy Cyklohráčku jsou vybaveny tak aby se během cesty vyřádili všichni bez ohledu na věk nebo důvod cesty. Speciální oddíly pro cestující s dětmi jsou ale součástí řady běžných dálkových vlaků. V některých z nich jsou navíc i tzv. dětská kina která dětem i jejich rodičům zpříjemní cestu.

Zajímavé tipy na výlety po celé České republice najdou milovníci cestování na webových stránkách Českých drah www.cd.cz/zazitky

 

Datum ukončení soutěže: 31.10.2015

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace