Soutěžte a vyhrajte skvělé dárky od 4camping.cz! - www.dokonalazena.cz

Soutěžte a vyhrajte skvělé dárky od 4camping.cz! - www.dokonalazena.cz

ForCamping s.r.o. je firma která stojí za dnes již legendárním projektem Výstava stanů a vybavení do přírody®. Výstava stanů a vybavení do přírody® nemá svým rozsahem ve střední Evropě obdoby a řadí se k největším podobným akcím v celé Evropě. Kromě této sezónní akce je však firma ForCamping s.r.o. také zřizovatelem celoročního internetového obchodu zaměřeného na turistiku outdoor a kemping.

Na stránkách e-shopu www.4camping.cz si můžete vybrat z nepřeberného množství výrobků více než 100 renomovaných značek. Odborný personál vám rád poradí s výběrem stanu spacáku karimatky oblečení turistického vybavení i bot.

Sháníte kvalitní produkt od ověřených výrobců? Nevíte si rady s výběrem vybavení? Neváhejte a obraťte
se na profesionály z ForCamping s.r.o..

Výherci soutěže získají kvalitní rychleschnoucí antibakteriální ručník od české firmy Pinguin. Ručník váží pouhých 36g a navíc je dobře skladný takže se skvěle hodí na cestování nebo na sport. Díky ultra jemnému mikrovláknu je jeho použití velmi příjemné.

Nápovědu naleznete na stránkách 4camping.cz.

 

Datum ukončení soutěže: 27.10.2015

Kategorie: Sportovní věci


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace