SOUTĚŽ O REVITAL EXPRES C A REVITAL MULTI FORTE PRO POSÍLENÍ IMUNITY - www.mezizenami.cz

SOUTĚŽ O REVITAL EXPRES C A REVITAL MULTI FORTE PRO POSÍLENÍ IMUNITY - www.mezizenami.cz

Za dveřmi máme podzimní plískanice a zimu a s nimi nás čeká vlna obávaných chřipek a dalších nemocí. Pro náš organizmus vůbec není jednoduché se takovému útoku virů ubránit a proto je dobré včas vsadit na prevenci a posílit imunitní systém.

Pro posílení imunitního systému je důležitý zdravý životní styl a také dostatečné množství vitamínů v těle. Chceme-li být tedy zdraví a plní vitality měli bychom přijímat dostatek vitamínů především vitaminu C.


Revital expres C
Revital expres C obsahuje zvýšenou dávku vitamínu C + Zn + přírodní výtažek z aceroly a šípku. To vše v jednom sáčku jehož obsah stačí jednoduše nasypat do úst. Díky formě rozpustného prášku má rychlý nástup účinku takže pomůže v pravé chvíli.

Vitamin C je známý antioxidant potřebný pro tvorbu kolagenu a nepostradatelný pro správnou funkci imunitního systému a celkově dobrou kondici organismu. Také zinek povzbuzuje imunitu a současně příznivě působí na kvalitu pokožky vlasů a nehtů.

Novinka Revital expres s osvěžující pomerančovou příchutí neobsahuje cukr a je tedy vhodný také pro diabetiky. Pro pokrytí běžné denní dávky stačí jeden sáček přípravku denně.

Revital Multi forte
Revital Multi forte obsahuje komplexní složení vitaminů B C a E a minerálních látek hořčík vápník měď železo zinek mangan selen chróm i jód které organismus nezbytně potřebuje ale nepřijímá je ze stravy vždy v dostatečném množství.

Na udržení jejich správné hladiny v těle postačí jedna rozpustná tableta denně ze které si lze snadno a rychle připravit osvěžující zdravý nápoj.

Aktivní látky obsažené v Revital Multi forte přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání normální funkci imunitního systému normální činnosti svalů a nervové soustavy.



Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.vitar.cz.

Tři z vás mohou vyhrát Revital expres C + Revital Multi forte.

Soutěž probíhá od 11. do 25. října 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 25.10.2015

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace