Tento týden pro Vás máme také soutěž o pobyt v hotelu v Krušných horách! - www.dokonalazena.cz

Tento týden pro Vás máme také soutěž o pobyt v hotelu v Krušných horách! - www.dokonalazena.cz



Horský hotel Lesná se nachází přibližně 2 km jihovýchodně od Malého Háje a 5 km jihozápadně
od Nové Vsi v Horách přímo na hřebenu Krušných hor na vrcholu stejnojmenného návrší 914 m. Hotel Lesná nabízí ubytování v jedno až pěti lůžkových pokojích. Celkem nabízí 16 pokojů pokoje mají vlastní sociální zařízení a jsou vybaveny televizí micro Hi-Fi. V podkroví jsou pak pro hosty připraveny čtyři apartmány dva s vířivou vanou. Celková kapacita hotelu je 45 lůžek.

Horský klub Lesná v Krušných horách pořádal v letošním roce čtvrtý ročník sochařského sympozia. Během týdne se tu setkali představitelé sochařských ateliérů a uměleckých škol. Téma letošního sympozia bylo stejné jako loňské „ Betlém v životní velikosti'. Přímo pod širým nebem a před zraky veřejnosti se v Lesné zrodily další postavy betléma. Sochy vytvořené během sympozia zůstávají umístěné v galerii soch před Horským hotelem Lesná až do zimních měsíců. Cílem sympozia je přinést veřejnosti netradiční kulturní akci s atraktivním tématem a dalšími postavami betléma. Sochy doplňují místo pro odpočinek a relaxaci obohacují kulturní část krušnohorské krajiny a v adventním čase přinášejí návštěvníkům nevšední zážitek.

A co můžete vyhrát?
•víkendový pobyt v třílůžkovém apartmánu se sociálním zařízením a vířivou vanou pro maximální komfort
dvě noci v Horském hotelu Lesná
•6 kontinentálních snídaní pro 3 osoby v hodnotě 750 Kč 1 snídaně / 125 Kč
•dárkový poukaz v hodnotě 500 Kč na výběr upomínkových předmětů v Infocentru Lesenská pláň

 

Datum ukončení soutěže: 18.10.2015

Kategorie: Počítače & počítačové hry


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace