Mavala  luxusní řada dekorativní kosmetiky! - www.dokonalazena.cz

Mavala luxusní řada dekorativní kosmetiky! - www.dokonalazena.cz

Švýcarská značka Mavala patří ke světovým lídrům v oblasti špičkové péče o ruce a nehty. Díky naší soutěži můžete vyzkoušet její řadu luxusní dekorativní kosmetiky Mavalia s pečujícími výtažky z alpských bylin.

Švýcarské laboratoře Mavala využívají své mnohaleté odborné zkušenosti s vývojem kosmetických produktů. Zaměřují se na různé problémy nehtů a pokožky rukou a pro každý z nich nabízí řešení v podobě přesně cílených přípravků. Ať už vás trápí nehty měkké nebo suché a křehké citlivá vysušená nebo stárnoucí pokožka rukou Mavala vám pomůže vytvořit účinný plán každodenní i speciální péče díky které se vaše ruce opět stanou vaší ozdobou. Pečovat o vaši krásu bude i řada dekorativní kosmetiky Mavalia. Díky zvláčňujícím účinkům extraktů ze slézu lesního nejen podtrhne vaše přednosti ale zároveň vyživí a zklidní i velmi citlivou pleť obličeje.

Oční stíny Crayon Lumiére 379 Kč v tužce obsahují rostlinné výtažky které osvěžují a vyhlazují pokožku očního okolí. Díky krémovému složení se hladce nanášejí a nalíčení vydrží perfektní po celý den.

BB krém Tinted Cream 699 Kč představuje vyváženou kombinaci hydratačního krému a make-upu. Pokožce propůjčí jednotný zdravý tón dodá jí potřebnou vláhu a skryje drobné nedokonalosti.

Výrobky značky Mavala koupíte exkluzivně ve FAnn parfumeriích a na e-shopu fann.cz.

5 výherců se může těšit na balíček dekorativní kosmetiky Mavalia v hodnotě 1.000 Kč každý obsahuje:
oční stány v tužce Crayon Lumiére v odstínu Peche Melba
BB krém Tinted Cream v odstínu Beige

 

Datum ukončení soutěže: 18.10.2015

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace