SOUTĚŽ O VSTUPENKY NA PODZIMNÍ VELETRH INTERBEAUTY PRAGUE - www.mezizenami.cz

SOUTĚŽ O VSTUPENKY NA PODZIMNÍ VELETRH INTERBEAUTY PRAGUE - www.mezizenami.cz

V termínu od 16. do 17. října se zde uskuteční mezinárodní veletrh INTERBEAUTY PRAGUE.

Základem veletrhu budou samozřejmě prezentace jednotlivých značek z různých eauty oborů. Kosmetický vizážistický a kadeřnický segment bude mimo jiné reprezentovat Mary Kay Clinique Académie Scietifique de Beauté dermalogica PEVONIA BOTANICA RYOR Philips Chelsea Boutique BES Beauty&Science Elgon Olaplex nebo Babyliss. V oblasti nehtové modeláže to budou Shellac Thuya Cuccio NSI CND Platinum Vinylux O.P.I. Alessandro Buschmann Nail Cosmetics a mnoho dalších.

Podtitulem podzimního veletrhu je heslo Krásná a zdravá těšit se tedy můžete i na rozsáhlý program v rámci Prevence zdraví zdarma. V bezplatné dermatologické poradně Clinique Vám odborníci zdarma otestují pleť a navrhnou řešení případných problémů. Pod záštitou Prof. MUDr. Petra Arenbergera si můžete v tradičním Stanu proti melanomu nechat zdarma vyšetřit mateřská znaménka. V expozici GEMINI oční kliniky Vám bezplatně změří zrak a doporučí nejvhodnější řešení pro odstranění dioptrií. Pokud vás zajímá aktuální složení vašeho těla určitě využijte možnost měření přístrojem Bodystat. Výsledek můžete rovnou konzultovat s odborníky z Petra Clinic.

Připravena je také diagnóza vlasové pokožky zdarma pomocí speciální vlasové mikrokamery která dokáže 250x zvětšit vlas. Profesionální tricholog vám následně poradí jak problém vyřešit.

Všichni návštěvníci veletrhu se mohou těšit na milý dárek v podobě vrchního laku na nehty zdarma.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.interbeautyprague.cz či Facebook Interbeauty Prague - veletrh kosmetiky.

Tři z vás mohou vyhrát vstupenky na na podzimní veletrh INTERBEAUTY PRAGUE.

Soutěž probíhá od 4. do 11. října 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 11.10.2015

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace