Vyhrajte 5x balíček přírodní aromaterapeutické biokosmetiky Saloos! - www.dokonalazena.cz

Vyhrajte 5x balíček přírodní aromaterapeutické biokosmetiky Saloos! - www.dokonalazena.cz

Máte možnost vyhrát balíček skvělé přírodní biokosmetiky která rozmazlí vaši pokožku tak že už nebude po ničem jiném toužit a vaši duši okouzlí svými čistě přírodními vůněmi. Dopřejte si péči jako na wellnes pobytu přímo u vás doma. Kvalitní péče o tělo a celkový relax již nemusí být záležitostí jen luxusních lázní. Objevte kouzlo domácího relaxu. Zapalte si aromalampu s harmonizujícím esenciálním olejíčkem a otevřete mysl tomuto novému rituálu.


V nadcházejících dlouhým zimních večerech si dopřejte relax s vanou teplé vody vylepšené koupelovým olejem. Dopřejte si péči jako v lázních přímo ve vaší koupelně. Proměňte každodenní nudnou rutinu v nevšední zážitek který vaši pokožku nejen zbaví nečistot ale odměnou vám bude také sametově hebká vláčná a zregenerovaná pokožka. Výběr koupelového oleje je čistě na vaší náladě. Esenciální oleje pokožku nádherně provoní čímž naplňují své poslání tělesné i duševní harmonizace.

Sníte o hebké vláčnépevné pokožce a vitálním vzhledu? Bio tělové peelingy Saloos s mořskou solí pečujícími rostlinnými bio oleji i příjemně vonícími éterickými oleji dopřávají pokožce mimořádně prospěšnou péči a prosycují ji nádhernou přírodní vůní. Pravidelná masáž peelingem zjemní a zvláční nejen problematická místa stehen a zadečku ale i hrubých míst loktů pat i kolen.



Není nic lepšího než si po příjemné koupeli dopřát uvolňující masáž celého těla. Doteky nás konejší a uklidňují nebo naopak povzbuzují tak že dokážeme zapomenout na únavu a stres. Obsažené rostlinné bio oleje lisované za studena dodají pokožce výživu a předají jí maximum blahodárných látek které obsahují.

trio peelingy v trávě



V balíčku biokosmetiky Saloos najdete: Bio tělový peeeling Mojito koupelový olej Eukalypt-tymián tělový a masážní olej Mojito a 100% přírodní esenciální olej do aromalampy Litsea Cubeba.

Více informací o biokosmetice Saloos a také správnou odpověď naleznete na www.saloos.cz





Na Vaše odpovědi se těšíme do 22:00 hodin dne 19.10. 2015. Výherci budou obesláni mailem

 

Datum ukončení soutěže: 19.10.2015

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace