VYHRAJTE vstupenky na legendární britskou rockovou skupinu SMOKIE – 18.5.2009 Mladá Boleslav

VYHRAJTE vstupenky na legendární britskou rockovou skupinu SMOKIE – 18.5.2009 Mladá Boleslav

Hned v úvodu následujícího roku 1975 se skupina na nátlak producentů přejmenovala na SMOKEY aby posléze dostal název v listopadu téhož roku "definitivu" drobnou pravopisnou úpravou na SMOKIE. V následujících cca. 4 letech svými hity bodovali ve většině evropských hitparád ale také např. v austrálii a stali se skutečnou megahvězdou.

Koncerty Smokie dnes odrážejí celou dosavadní kariéru skupiny a nová sestava, doplněná o charismatického zpěváka Mika Crafta kromě muzikantské zručnosti a úžasné atmosféry a pocitu návratu do "sedmdesátek" nabízí všechny své největší hity pěkně jeden po druhém (jen občas proložené novějším repertoárem)... a tak zde zaznívají "nestárnoucí" a stále žádané hity.

Být špičkovou evropskou skupinou, přijímanou i po tolika letech a proměnách hudebního vkusu, působit stále svěže, nadšeně a zaujatě a dokázat na koncertech profesionálně dokonale interpretovat chytlavé písně, to už samo o sobě představuje určitou kvalitu, kterou stojí za to, pokud se ta šance nabídne, vidět a slyšet!

Předkapela: LUBOŠ ODHÁNĚL & W.I.X

 

Datum ukončení soutěže: 13.5.2009

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace