SOUTĚŽ O PUFOVANÉ DOBROTY OD RACIA - www.webozdravi.cz

SOUTĚŽ O PUFOVANÉ DOBROTY OD RACIA - www.webozdravi.cz

Chcete se začít stravovat zdravěji a zároveň chutně? Začněte u úplného základu vyměňte klasické bílé pečivo za pufované produkty.

Úskalím pečiva je především jeho složení. „Bílá mouka tuk a někdy také cukr jsou hlavními složkami které pečivo obsahuje. Pokud tedy nepočítáme další stabilizátory barviva regulátory kyselosti a ostatní nežádoucí látky' uvádí Bc. Blanka Procházková nutriční odbornice společnosti RACIO. Obyčejný tukový rohlík který běžně konzumujeme i několikrát denně totiž může obsahovat až 30 různých ingrediencí.

Alternativou k běžnému pečivu jsou pufované výrobky které mají hned několik benefitů. Při pufování jsou zpracována celá neopracovaná zrna ať už rýže kukuřice nebo obilovin a díky tomu si výrobky zachovávají maximální výživové hodnoty vyšší podíl vlákniny který má příznivé účinky na trávicí soustavu a zároveň mají nižší podíl cholesterolu a přidaných a konzervačních látek.

Pufované produkty se dají mlsat samostatně obložené nebo se využijí i k přípravě složitějších pokrmů.


Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.racio.cz.
Tři z vás mohou vyhrát balíček pufovaných produktů od Racia.
Soutěž probíhá od 27. září do 11. října 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 11.10.2015

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace