SOUTĚŽ O REVITAL EXPRES MAGNEZIUM - www.webozdravi.cz

SOUTĚŽ O REVITAL EXPRES MAGNEZIUM - www.webozdravi.cz

Hořčík může ovlivňovat naši kondici náladu i zdravotní stav. Mimo jiné se podílí na práci svalstva fungování nervové tkáně či tvorbě bílkovin.

Hořčík přispívá ke správné funkci svalů a nervů tlumí deprese podporuje oběhový systém a současně působí jako prevence infarktu. U žen navíc pomáhá mírnit potíže spojené s premenstruačním syndromem. Je také vědecky dokázáno že dostatečný obsah hořčíku v potravě významně pomáhá ke zdravému hubnutí.


Jak se projevuje nedostatek hořčíku
Nedostatek hořčíku se nejčastěji projevuje rychle nastupující únavou bolestmi hlavy a nespavostí. Dalšími signály že našemu tělu chybí hořčík mohou být bušení srdce a arytmie svalové křeče podrážděnost a náladovost. U některých jedinců se také může projevit větší náchylnost k depresivním náladám.

Zdroje hořčíku
Abychom předešli nepříjemným projevům nedostatku hořčíku je třeba konzumovat potraviny bohaté na hořčík. Mezi takové potraviny patří např. mandle a různé druhy ořechů sojové boby a luštěniny banány a meruňky listová zelenina či celozrnné pečivo. Kromě toho lze hořčík přijímat prostřednictvím potravinových doplňků.

Revital expres Magnezium
Revital expres Magnezium přináší možnost snadného užití hořčíku a rychlý nástup jeho účinku. Přispívá ke snížení únavy a vyčerpání a podílí se na normální činnosti svalů a nervové soustavy.

Jednorázové sáčky obsahují denní dávku hořčíku vitamín B6 a vitamín C. Stačí jej nasypat do úst kde se rozpustí bez nutnosti zapíjení. Neobsahuje cukr je tedy vhodný i pro diabetiky.

Jeden sáček Revitalu expres denně stačí pro pokrytí běžné denní dávky.


Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.vitar.cz
Tři z vás mohou vyhrát Revital expres Magnezium.
Soutěž probíhá od 20. září do 4. října 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 4.10.2015

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace