SOUTĚŽ o vstupenky na ALEXANDROVCE v Pardubicích - www.Chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na ALEXANDROVCE v Pardubicích - www.Chrudimka.cz

Česká republika opět přivítá světoznámý ruský armádní soubor ALEXANDROVCI.

Turné se uskuteční u příležitosti 70. výročí osvobození a konce 2. světové války. Opět tak desítky tisíc diváků uvidí ojedinělé vystoupení tohoto obřího tělesa které se po dvou letech vrátí se sólisty VADIMEM ANANĚVEM a BORISEM DYAKOVEM a speciálním hostem souboru bude opět VALERIA „Lery' KURNUŠKINA která vystupuje jako sólistka a ve svých osmi letech předvádí strhující výkony za které ji diváci koncertů odměňují vždy vřelým potleskem vestoje.

S Helenou Vondráčkovou Alexandrovci zazpívají hit z muzikálu Mamma Mia! The Winner Takes It All od skupiny ABBA s českým textem A ty se ptáš co já a s Michaelou Noskovou připomenou rockovou baladu skupiny Queen Who Wants To Live Forever.

V současnosti ALEXANDROVCI koncertují po celém světě jejich kalendář je zaplněn vždy na více než rok dopředu. Koncerty jsou nezapomenutelným a světově ojedinělým kulturním zážitkem. V Česku tak celkem devět hal opět rozezní mohutný stočlenný sbor jehož mohutný hlas je znám po celém světě.

Chcete-li vyhrát vstupenky na ALEXANDROVCE v Pardubicích odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 7.10.2015

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace