SBÍREJTE BODY V ALBERTU A ZÍSKEJTE EXKLUZIVNÍ EDICI 8 OBLÍBENÝCH VEČERNÍČKŮ V KNIŽNÍ PODOBĚ - www.mezizenami.cz

SBÍREJTE BODY V ALBERTU A ZÍSKEJTE EXKLUZIVNÍ EDICI 8 OBLÍBENÝCH VEČERNÍČKŮ V KNIŽNÍ PODOBĚ - www.mezizenami.cz

Při příležitosti Večerníčkových padesátin se obchodní řetězec Albert spojil s nakladatelstvím Albatros a Českou televizí aby společně přivedli děti zpátky ke knihám a čtení. Chtějí toho docílit díky speciální edici osmi oblíbených večerníčků v knižní podobě. Ty lze sbírat ve všech prodejnách Albert za nákupy nad 200 Kč. Nyní máte možnost se také zapojit do soutěže o poukázky na nákup v Albertu.

Pouze v Albertu můžete nyní získat exkluzivní kolekci 8 knížek - Říkání o víle Amálce Rumcajsova loupežnická knížka Človíčkova dobrodružství Káťa a Škubánek Chaloupka na vršku Bob a Bobek na cestách Kosí bratři a Krysáci. Stačí nakoupit zboží v hodnotě 200 Kč nebo si vybrat partnerské produkty viditelně označené v akčních letácích a tím sbírat body. Za 7 nasbíraných bodů bude jedna z vybraných knih vaše. Součástí každé knížky je navíc stránka s osobním věnováním takže je i vhodným dárkem pro každou příležitost.

Akce platí v supermarketech a hypermarketech Albert od 19. 8. do 22. 9. 2015 nebo do vyčerpání zásob v jednotlivých prodejnách. Pro získání bodů platí cena po odečtení veškerých slev a kuponů za vrácené obaly. Podrobnosti na www.albert.cz nebo na informacích prodejen Albert.


Zkuste nyní i vy štěstí v soutěži. Odpověď na soutěžní otázku najdete na www.albert.cz/detska-knihovnicka

Tři z vás kdo správně odpoví na následující soutěžní otázku vyhrají dárkový poukaz v hodnotě 300 Kč na nákup do prodejen Albert.

Soutěž probíhá od 30. srpna do 13. září 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 13.9.2015

Kategorie: Peníze & poukázky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace