Soutěž o ovocné tyčinky Just Fruit od Nutrendu - www.webozdravi.cz

Soutěž o ovocné tyčinky Just Fruit od Nutrendu - www.webozdravi.cz

Také každé ráno přemýšlíte co zabalíte svému dítěti do svačinového boxu? I když protestuje možná mu zabalíte zdravou svačinku kterou pak ale stejně odpoledne zase vyndáte a vyhodíte. Nebo snad dáváte dětem peníze aby si koupily něco samy?
Dbejte na snídani

Některé děti dokonce nesnídají a tak svačina ve škole často nahrazuje snídani a dítě se proto může ve škole cítit unavené a nesoustředěné. Dbejte proto na to aby dítě před odchodem do školy kvalitně snídalo. Důležitý je také pitný režim. Doplněním tekutin se dítě vyhne bolestem hlavy a únavě a bude se lépe soustředit. Dítě by ráno mělo vypít sklenku vody nebo neslazeného čaje v průběhu dopoledne pak ještě dalších 300 až 500 ml tekutin.

Dobrým tipem pro zdravou svačinu do školy i na výlety jsou tyčinky Just Fruit od Nutrendu. Obsahují více než 50 % šťavnatého ovoce v křehké tyčince obalené v oplatkovém papíru. Žádný lepek a konzervanty - jen lahodná chuť jablíčka sladkého banánu voňavých malin švestky s ořechy či brusinek. I mlsat můžete zdravě. JUST FRUIT - s vlákninou bez lepku a konzervantů!


Tři z vás mohou vyhrát balení ovocných tyčinek Just Fruit od Nutrendu.

Soutěž probíhá od 16. do 30. srpna 2015.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.nutrend.cz.

 

Datum ukončení soutěže: 30.8.2015

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace