Vyhrajte audioknihu Pěna dní - naposlech.cz

Vyhrajte audioknihu Pěna dní - naposlech.cz

S naposlech.cz můžete každý týden soutěžit o audioknižní ceny. Stačí zodpovědět jednoduchou otázku k níž nápovědu můžete najít na našich stránkách.

V tomto týdnu máte možnost získat zvukovou podobu románu Pěna dní od Borise Viana. Nekrácenou četbu kterou nezaměnitelným způsobem interpretuje Ladislav Mrkvička vydalo nakladatelství Tympanum.

Ve městě kde auta mají volant v kufru lidé bruslí pozpátku a klavír míchá koktejly žije idealistický a vynalézavý Colin. Jednoho dne potká svou osudovou lásku Chloé která mu připomíná jeho milované blues od Dukea Ellingtona. Dívka však onemocní záhadnou nemocí: v plicích jí vykvete leknín...

Nejslavnější román francouzského spisovatele Borise Viana je příběhem křehkým jako mýdlová bublina i dovádivým a dokonale humorným. Na půli cesty mezi bezstarostným vyprávěním o lásce a příběhem o obavách z kruté smrti Vian demonstruje pomíjivost lidského štěstí a nemožnost uniknout společenskému systému. Příběh Colina a Chloé je vyprávěn bohatým jazykem plným fantazie a symboliky a okořeněn autorovou oslnivou fantazií a svérázným humorem od lehké ironie po sžíravý sarkasmus.

Famózní Pěna dní může být vaše. Stačí zodpovědět jednu otázku k níž nápovědu najdete na stránkách naposlech.cz ponechat nám své kontaktní údaje abychom vás mohli uvědomit o výhře a mít štěstí při losování.

A nezapomeňte: naši fanoušci na Facebooku jsou zvýhodněni ke své výhře dostanou audioknihu navíc! Pokud tedy ještě nesledujete audioknižní dění na facebook.com/naposlech můžete to napravit a znásobit tak svou případnou výhru.

Soutěž končí v neděli 23. 8. 2015. Přejeme mnoho štěstí.

 

Datum ukončení soutěže: 23.8.2015

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace