Soutěž o audioknihu Příběh kriminálního rady - naposlech.cz/soutez

Soutěž o audioknihu Příběh kriminálního rady - naposlech.cz/soutez

S naposlech.cz můžete každý týden soutěžit o audioknižní ceny. Stačí zodpovědět jednoduchou otázku k níž nápovědu můžete najít na našich stránkách.

Tentokrát můžete soutěžit o detektivní horor Příběh kriminálního rady který na jednum mp3CD vydal před nedávnem Radioservis. Pozoruhodné drama v interpretaci Jana Hartla můžete poslouchat 6 hodin a 17 minut.

Psychologický román Příběh kriminálního rady se odehrává v jakémsi evropském hlavním městě a v jeho okolí kde jsou zákeřně vražděny děti. Námětem je ale také vztah despotického kriminálního rady a jeho plachého sotva dospělého syna Viktora. Čtenářská pozornost je do poslední chvíle jako by odváděna či rozptylována vnitřními úvahami syna o vztahu k otci z jehož dohledu se snaží vymanit o pokrevní závislosti která může vést až k destruktivním pocitům a činům. Děj může být podobenstvím o těžkostech dospívání a touze „odtrhnout' se z rodičovského dozoru ale zároveň je mrazivým a napínavým pátráním po pravém původci zločinu. V metaforické rovině je úvahou o příčinách viny a důsledcích trestu.

A podobně jako každý týden máte i tentokrát možnost audioknihu vyhrát. Stačí zodpovědět jednu otázku k níž nápovědu najdete na stránkách naposlech.cz ponechat nám své kontaktní údaje abychom vás mohli uvědomit o případné výhře a mít štěstí při losování. Naši fanoušci na Facebooku jsou zvýhodněni ke své výhře dostanou ještě jednu audioknihu navíc! Pokud tedy ještě nesledujete audioknižní dění na facebook.com/naposlech můžete to napravit a znásobit tak svou případnou výhru.

Soutěž končí v neděli 16. 8. 2015. Přejeme mnoho štěstí.

 

Datum ukončení soutěže: 16.8.2015

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace