SOUTĚŽ O DETOXIKAČNÍ BALÍČEK NA KLOUBY OD JOALISU - www.webozdravi.cz

SOUTĚŽ O DETOXIKAČNÍ BALÍČEK NA KLOUBY OD JOALISU - www.webozdravi.cz

Co myslíte najde se člověk kterého klouby nikdy byť přechodně nezabolely? Dnes se na klouby podíváme z pohledu čínské medicíny.

Podle anatomické definice je kloub pohyblivé spojení dvou nebo více kostí. Klouby zajišťují možnost pohybu. Některé klouby jsou velmi pohyblivé a jsou připraveny na každodenní dlouhotrvající pohyby jako například kloub kolenní. Některé spojení kostí je naopak téměř nepohyblivé třeba švy mezi jednotlivými kostmi lebky. I v tomto případě je však pro zdravé fungování mozku a lidské psychiky nutné aby tyto lebeční švy umožňovaly mikro-pohyby jednotlivých lebečních kostí mezi sebou.

Pokud člověk své klouby zatěžuje nesprávným způsobem a v nesprávných úhlech než je ideální dojde časem k jejich únavě a opotřebování. Tkáně které jsou oslabeny a namáhány se dají v organismu obecně považovat za odpadiště toxických látek z životního prostředí. Stávají se také snadným útočištěm infekcí po akutně prodělaných onemocněních. Infekce se totiž nesmírně ráda usazuje v organismu v podobě infekčního ložiska a onemocnění se dostává do obávané chronické fáze. A zde se právě klouby coby „dočasné úložiště odpadu' jeví jako ideální místo kam organismus uloží to co nestačil zpracovat. Nervová zakončení kloubu a čidla napětí jsou drážděna a kloub začíná bolet.

Zákeřné toxiny lze však z kloubu postupně vyčistit. Úlevu začne pociťovat kloub ale také lidská psychika na níž lze dále pracovat. Na očistu kloubů použijeme například preparát Joalis JointHelp.

Podle čínské medicíny patří každý orgán na periferii k nějakému vnitřnímu orgánu s nímž má určitou souvislost. Klouby jako celek spadají pod ledviny. Čištěním ledvin tak prokazujeme našim kloubům nesmírnou službu. K očistě ledvin se hodí preparát Joalis UrinoHelp.


Klouby se řadí i k dalším orgánům:
Kolena = ledviny ledviny
Kyčle = ledviny játra
Hrudní páteř = ledviny slezina
Ramena = ledviny plíce

To znamená že je třeba pečovat i o další orgány které s klouby souvisejí. I zde platí jako v případě všech částí lidského těla že mnohé potíže jako je například bolest kloubů souvisejí se stavem naší psychiky s naší emocionalitou. Nejen zima se nám může „vrazit do kloubů'. Stres a emoční dysbalance to dokáží také a počínají si vskutku bravurně.


Tři z vás mohou vyhrát detoxikační balíček na klouby od Joalisu.

Soutěž probíhá od 9. do 23. srpna 2015.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.eccklub.cz.

 

Datum ukončení soutěže: 23.8.2015

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace