SOUTĚŽ o vstupenky na HENRY LEE FEST - www.Chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na HENRY LEE FEST - www.Chrudimka.cz

17. října 2015
Henry Lee Fest undergroundová srdeční záležitost alternativních Brňanů se vrací a mění místo konání na halu Malá Amerika u nádraží. Headlinerem letošního dílu bude ikona 80. let blízká spolupracovnice Nicka Cavea umělecká můza Rowlanda S. Howarda černokněžnice a postpunková královna Lydia Lunch s kytaristou Weaselem Walterem.

Zajímavým hostem festivalu bude Dunajská vlna Ostřanský Václavek kapela vycházející z kultovního Dunaje. Na odkaz pop noisu navazují výborní The Finally v programu nesmí chybět rezidenti festivalu brněnští My Dead Cat. Lineup festivalu Henry Lee Fest posílí také další dvě brněnské formace: indie kytarovka Voodooyoudo a radikální sdružení básníků a hudebníků Vítrholc. Program osvěží vystoupení brněnských techno postpunkerůPZH tedy P*** z h***n. Co dále? DJ Steve Morell tradiční host a freak z Berlína DJ A projekce a další věci.

Chcete-li vyhrát vstupenky na festival HENRY LEE FEST 2015 odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 4.9.2015

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace