SOUTĚŽ O KNIHU VAŘTE ZDRAVĚ JAKO MY - www.mezizenami.cz

SOUTĚŽ O KNIHU VAŘTE ZDRAVĚ JAKO MY - www.mezizenami.cz

Mnoho lidí si myslí že zdravé jídlo je nudné mdlé a v podstatě se nedá jíst. Petra Lamschová a Kristýna Ostratická vás přesvědčí o opaku.

Panuje názor že dieta je asketická a když si člověk chce pochutnat pak si dá pořádný steak svíčkovou se šesti nebo jahodové knedlíky polité máslem. Jenže doba kdy se držely hloupé diety je dávno pryč a všichni kteří se jen trošku zabývají zdravým životním stylem o svém jídle přemýšlejí. Přemýšlejí o tom když jdou nakoupit když vybírají suroviny i když vaří. A tak jídlo neplave v tunách oleje a nevaří se z těch nejlevnějších a nejpodřadnějších surovin.

My s Kristýnou vaříme v Dietě už nějaký ten pátek a nemyslím si že bychom zdravě vařily jen pro časopis. Ba naopak zdravé jídlo se stalo naší součástí. A co víc naši strávníci si většinou neztěžují.

Baví nás vymýšlet zdravé recepty hrát si s ingrediencemi ale i s tím jak jídlo bude vypadat. Kombinovat tak že to nikdo nečeká a zkoušet nové potraviny.

Kristýna vždy přijde s novou a neotřelou kombinací novou surovinou a zapracuje ji do receptu tak že si říkáte co je tohle za delikatesu a jak to že jsem ji ještě nikdy nejedla?

Já zase ráda dochucuju a vymazluju jídlo tak aby bylo opravdu chutné aby se chutě spojily a připravily vám z konzumace pokrmu neodolatelný zážitek. Takový že se už nebudete moct dočkat že si tohle jídlo znovu uvaříte.

Zkrátka vymýšlíme hrajeme si a zkoušíme chutnáme a ochutnáváme a máme k tomu dva skvělé pomocníky fotografa Ondru a decorstylistku Markétu. Oba dva s námi s nadšením objevují nové chutě jídla a dobroty. Jsme tým který baví zdravě vařit a předávat tuhle svou radost i vám.


Tak ať vám chutná stejně jako nám a čas v kuchyni pro vás není ztracený ale spíš zábavný.



Tři z vás můžete vyhrát knihu Vařte zdravě jako my.
Soutěž probíhá od 2. do 16. srpna 2015

 

Datum ukončení soutěže: 16.8.2015

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace