SOUTĚŽ o dětskou hru ZAČAROVANÁ VĚŽ - www.Chrudimka.cz

SOUTĚŽ o dětskou hru ZAČAROVANÁ VĚŽ - www.Chrudimka.cz

Pomoc! Malá princezna byla uvězněna do věže a zlý černokněžník ukryl klíč v lese. Tak honem! Vydejte se rychle za jeho nalezením! Ale pozor! Černokněžník se bude snažit vás porazit! Jakmile najdete místo kde je klíč uschován můžete zkusit osvobodit princeznu. Ale není to tak snadné. Věž je totiž začarovaná! Pouze v případě že vložíte klíč do správného zámku princezna vesele vyskočí z věže.

Začarovaná věž je pěkná dětská hra u které se nebudou nudit ani rodiče. Jeden z hráčů hraje za černokněžníka který na začátku hry schová klíč který musí ostatní najít aby zachránili princeznu ze začarované věže. Když vyberou špatný klíč musí to zkusit znova! Hra využívá velmi zajímavě magnetický mechanismus a hra vyhrála v Německu ocenění Dětská hra roku 2013 což svědčí o její kvalitě.

Chcete-li vyhrát dětskou hru Začarovaná věž odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 25.8.2015

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace