SOUTĚŽ o vstupenky na festival ON THE ROAD 2015 - www.Chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na festival ON THE ROAD 2015 - www.Chrudimka.cz

28. - 29. srpna 2015 - Lázně Bohdaneč

Festival On The Road je zaměřen na rozvoj kultury v Pardubickém kraji. Vytváří prostředí kde začínající regionální kapely mohou předvést svoji tvorbu širokému spektru publika spolu se známými kapelami české scény a tím získat zkušenosti ke své další kariéře. Součástí festivalu je vystoupení amatérských divadel a autorská čtení.

Výtěžkem ze vstupného festival podporuje charitativní organizace domácího i zahraničního významu: projekt Adopce na dálku pro potřeby dívky z Ugandy a regionální organizaci CEDR Pardubice o.p.s. pomáhající duševně nemocným lidem v Pardubickém kraji. Oba projekty se budou představovat návštěvníkům prostřednictvím informačních stánků v areálu festivalu.

Cílem festivalu je nejen hudební zábava pro široké spektrum publika relaxace v prostředí workshopu a čajovny v přírodním areálu ale i upozornění na jinou realitu než realitu téměř spokojeného a zdravého člověka.

Chcete-li vyhrát vstupenky na festival ON THE ROAD 2015 odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 17.8.2015

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace