SOUTĚŽ o tři knihy o cestování - CESTIKON - www.Chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři knihy o cestování - CESTIKON - www.Chrudimka.cz

Cestikon je kniha o cestování která na českém trhu chyběla. Cestikon vás naučí hledat levné letenky doporučí vám největší české stránky kde letenky s chybnými tarify hledat a nahlédnete i pod pokličku toho jak se super levné letenky hledají. Mohu prozradit že existuje celá komunita lidí kteří drží know-how k levným a chybovým tarifům letenek po celém světě. V 7 kapitolách - zákonech se naučíte nejen během své cesty ušetřit ale i získat zážitky které mnohdy vidíte pouze ve filmech.

Buďte jako Jason Bourne a hackněte svoji cestu. Poznejte nové přátele z celého světa kteří vám zůstanou do konce života. Bydlete zadarmo s Couchsurfingem ale i ve čtyřhvězdičkových hotelích za nízkou cenu. Změňte svoji filosofii cestování a staňte se cestovatelem nebo dokonce digitálním nomádem. Splňte si svá přání a vyrazte. Nejdříve si však kupte knihu o cestování - Cestikon která vám za nízkou cenu pomůže ušetřit až deseti tisíce.

Chcete-li vyhrát knihu o cestování - CESTIKON odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 11.8.2015

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace