Vyhrajte sadu elektronické cigarety s příslušenstvím značky Nick! - www.webozdravi.cz

Vyhrajte sadu elektronické cigarety s příslušenstvím značky Nick! - www.webozdravi.cz

Dovolená za dveřmi a s ní i nepříjemné balení kufru na cesty. Pokud taky počítáte každý volný centimetr v zavazadle a koužíte ušetřete místo a neberte si s sebou karton cigaret. Nemusíte utrácet za předražené kuřivo.

Řešením je novinka kompaktní sada elektronické cigarety s příslušenstvím Nick2EVOD. Ocení ji nejen fanoušci technologických vychytávek. Tato e-cigareta je sestrojena tak aby se nemohlo stát že budete potahovat nasucho. Je totiž vybavena systémem tzv. Bottom Coil. Znamená to že žhavicí spirála je umístěna v dolní části clearomizéru takže je neustále v kontaktu s dostatečným množstvím e-liquidu.

Základem sady je clearomizér Nick2EVOD část e-cigarety která odpařuje e-liquid tedy náplň a skládá se z nádržky žhavicí spirály a spojovacího kroužku. Sada dále obsahuje nabíjecí 650mAh baterii se světelným indikátorem tlačítkem pro zapínání a vypínání e-cigarety s tzv. bezpečnostním 5klikem. Nedílnou součástí je i USB a síťová nabíječka a náhradní žhavicí spirála.

Sada Nick2EVOD vás vyjde na 549 Kč a je k dostání v sítích prodejen Geco Valmont GG Tabák ve všech dobrých trafikách nebo na eshop.enick.cz.

Tři z vás mohou vyhrát sadu Nick2EVOD. Výherci musí být starší 18 let.

Soutěž probíhá od 5. do 19. července 2015.

 

Datum ukončení soutěže: 19.7.2015

Kategorie: Elektronika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace