SOUTĚŽ o vstupenky na koncert SUZANNE VEGA na Sychrov - www.Chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na koncert SUZANNE VEGA na Sychrov - www.Chrudimka.cz

8. července 2015 od 20 hodin
státní zámek Sychrov

Americká autorka producentka a vypravěčka příběhů newyorských ulic Suzanne Vegapatří k nejvýraznějším postavám neo-folkového hnutí z druhé poloviny osmdesátých let. Ráda svůj původ spojuje s New Yorkem kde začala ve druhé polovině sedmdesátých let vystupovat ve folkových klubech ovlivněna především Bobem Dylanem Leonardem Cohenem Joni Mitchell ale také třeba Lou Reedem. Její debutové album z roku 1985 bylo nadšeně přijato kritikou a dobře se prodávalo hlavně v Británii.V roce 1987 se objevuje její první hit Luka z velmi úspěšného alba Solitude Standing. Na začátku devadesátých let obletěl svět její obrovský hit Tom´s Diner který nejprve vznikl jako bootleg bez svolení autorky. Následně s jejím požehnáním vyšel oficiálně držel se desítky týdnů ve všech světových hitparádách kde doslova trhal doslova rekordy a upevnil její pozici folkrockové hvězdy.

Chcete-li vyhrát dvě vstupenky na koncert SUZANNE VEGA na Sychrov odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 6.7.2015

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace