SOUTĚŽ o tři SLOVNÍKY NA CESTY - Německý Francouzský a Japonský - www.Chrudimka.cz

SOUTĚŽ o tři SLOVNÍKY NA CESTY - Německý Francouzský a Japonský - www.Chrudimka.cz

Chystáte se na cesty do zahraničí a nevíte si rady s jazykem? Vezměte si s sebou Slovník na cesty určitě se s ním neztratíte. A navíc veselé obrázky vám zvednou náladu při řešení nečekaných zádrhelů!

Šikovný pomocník obsahuje spoustu ilustrací znázorňujících situace které musejí turisté často řešit: na letišti na nádraží v hotelu v obchodech v lékárně na policii atd. Vedle ilustrací jsou uvedena slovíčka s výslovností takže si je snadno přečtete a zapamatujete.

Kromě slovíček najdete v knize i často používané výrazy. Potřebujete se zeptat na cestu? Půjčit si auto v cizině? Koupit si jízdenku? Požádat o jiný pokoj v hotelu? To všechno a mnoho dalších frází si osvojíte díky tomuto slovníku.

Chcete-li vyhrát jeden ze tří SLOVNÍKŮ NA CESTY - Německý Francouzský a Japonský odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 17.7.2015

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace