Soutěž o balíček vlasové kosmetiky Goldwell - Parfemgroup.cz - www.parfemgroup.cz

Soutěž o balíček vlasové kosmetiky Goldwell - Parfemgroup.cz - www.parfemgroup.cz

Máte suché a namáhané vlasy které zoufale volají po hydrataci? Toužíte po hedvábných vlasech bez poškození? Nabízíme vám skvělou příležitost jak dopřát vašim vlasům profesionální péči aniž by utrpěl váš rozpočet. Zapojte se do naší nové soutěže a získejte bohatý balíček luxusní vlasové kosmetiky značky Goldwell. Ten obsahuje čtyři produkty z řady Dualsenses Rich Repair určené k regeneraci suchých a poškozených vlasů a dva produkty řady StyleSign která vám zaručí oslnivé výsledky při závěrečném vlasovém stylingu.

Jak se zúčastnit? Pravidla soutěže jsou jednoduchá! Stačí správě zodpovědět soutěžní otázku která zní „ Jak lze charakterizovat druh vůně u parfému Calvin Klein Euphoria?' Odpověď naleznete zde na našich nových webových stránkách. Správnou možnost poté jednoduše zvolíte z nabídky ve formuláři níže vyplníte svou e-mailovou adresu a odpověď nám odešlete. Soutěžit můžete od 8.6. do 30.6.2015.

 

Datum ukončení soutěže: 30.6.2015

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace